fredag 5 december 2008

TACK FÖR OSS MIDUNA

Det finns inte en häst på jorden som är så gudasnäll som Miduna. Hon står som ljuset och inte ens självaste stormen skulle kunna röra på henne. Miduna står helt stilla tills du är färdig, oavsett om det är hemma, träning eller tävling. Du kan lita på henne till 150%. I alla lägen.

Du är också en av de friskaste hästar som klapprat i vårt stall. Du är aldrig sjuk. Aldrig fel i bena. En gång fick du sys i skinkan, och du var envisare än envisast. Trots otaliga ml lugnande var du endå "vaken" och kickade varje gång vår duktiga veterinär skulle sy din skinka. Även fast du fick mer lugnande än vad som behövs vid kastrering. Du knepiga märr. Men du blev sydd och din skinka är lika fin som förr.

Du var gudomlig på våra resor genom Finland. Du klev alltid in i släpet eller bussen utan att tjafsa. Du drack som en häst ska och du åt som en häst ska. Du blev jävligt taggad på omhoppningar och gav ditt allt. Du kan alla träningsövningar innan och utantill och älskar verkligen hoppningen. Miduna utvecklades till en otroligt modig fälttävlanshäst denna sommar. Innan hon kom till oss för 2 år sedan vär hon väldigt chicken för terränghinder. Men nu, när hon tränats, har hennes självfortroende vuxit något enormt och hon är modigare än nånsin!


Tack kära söta lilla Mimsan för allt du gett oss.
Vi kommer att sakna dig och din lätthet så oerhört.
Du kommer att lära din nya vän massor.

TACK MIDUNA

4 kommentarer:

Rita sa...

Jag börjar nästa gråta nu, hon kommer att lämna oss redan ikväll eller senast imorgon. Fy för sådana dagar!

Anonym sa...

Ni måst komma o hälsa på henne (och oss) ofta :) Det är ju bara typ 50-100m från vårt nya hus :) Förstår känslan, ni hann ju båda lära känna henne utan och innan, måste vara jättejobbigt och det att hon hela tiden var menad att säljas vidare hälper ju inte... :( *kramar*

maja sa...

Alltså va? Har Lena köpt Miduna? *har noll koll*

Rita sa...

Hahaha, nej! Men Miduna såldes till jeppis och ska stå i samma stall som Kia. :)