onsdag 18 mars 2009

Livets stora fråga

Betäcka eller inte betäcka
Betäcka eller inte betäcka
Betäcka eller inte betäcka
Betäcka eller inte betäcka
Betäcka eller inte betäcka
Betäcka eller inte betäcka
Betäcka eller inte betäcka
Betäcka eller inte betäcka
Betäcka eller inte betäcka
Betäcka eller inte betäcka

7 kommentarer:

Anonym sa...

hmm. Knepigt.
Om hon är fint i skick fortf. så kanske det är synd att inte tävla. Jag meanr, det är ju som tävlingshäst hon är bekräftat, uppenbart, lysande & uststanding, du vet inte om hon är det som avelssto..? Jag tror nog att jag skulle vänta, o hoppas, hålla tummarna och försöka sen då det är sluttävlat.. Hon har ju hållits så bra i skick i benen etc, kanske hon hålls enl samma linje även inuti, ett par-tre år till..?

Rita sa...

Du är bra du Lena. Smart och vettig. :D Men tänk om hon inte blir dräktig.. betäcka första gången när hon e 20?!

Me Myself and My Dearest sa...

betäcka...I like...=) (sorry Lena..:)) hingstförslag?
Kul blogg du har förövrit.

/Mona

Anonym sa...

Jaa det är svårt. Det kan ju hända att hon inte blir dräktig i år heller...? Hursomhelst så förlorar du ju inte såå mycket tävlingssäsong, i synnerhet inte om du betäcker nu tidigt redan i vår. (Då kan du börja träna o kanske tävla lite hösten -10?) Jag har ju testat o för oss har det funkat bra o rida, tävla o träna rätt länge ändå. Var på sista hopplektionen 10.3. Men nu växer Kias maggen fort, nu blir det nog bara lugna intervalltempo-terrängturer i de nya omgivningarna och mammajumppadressyr, avsaktande alltihopa :) Jaa, om du väldigt gärna vill ha ett föl så är det ju bättre att göra det nu, att prova, det är helt klart. Om jag vore i dina kläder skulle jag nog ändå vilja ha en tävl.häst till isf :)

Unknown sa...

Tjenare Ritski! Jag tycker att du ska betäcka henne nu..Precis som Lena sa, så är hon ju outstanding! Hon har ju visat sig vara en fenomenal tävlingshäst, och du har det bekräftat om och om igen. En liten point som jag tycker du ska ta i beaktande är att man kan aldrig veta hur länge hästen hålls bra i skick (*knackar i trä*)..Tänk om det skulle gå så att du väntar ännu, sen händer nåt olyckligt och då står du utan både Zacki och föl! Tänk va du sku ångra dig då! I och för sig, ska man inte vara en olyckskorp heller..:)jag tror att det är lite av en dröm för dig att få en Zack II, eller hur?;)

Rita sa...

Å ja döör av beslutsångest!
Sab, du ha en bra point där. Min dröm är ju att få en zackzack II, III,IV, V,... tänk om de inte blir några såna. Usch va ja sku ångra mig ända in till graven.
Mitt förlag på hingst är Casir Ask. Första gången vill ja välja hingst efter färsk sperma, eftersom ja har ingen aning om hon blir på smällen. Men man har ju andra stora drömmar om stjärnor som Baloubet du Rouet, Quidam de Revel etc... Inte nog me att man inte kan bestämma sig OM man ska betäcka och sen den stora frågan VILKEN HINGST! *phu* nästa häst får bestämt bli en valack... :)
Alltså, de e himla svårt!!

Anonym sa...

Får du Baloubet på färsk så smäll till - trots att det svider i plåmsan... OJ vilket föl det kan bli! :D